نرخ رشد اقتصادی شهرستان سیرجان، ۲ برابر میانگین استان
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان بیان کرد: نرخ رشد اقتصادی شهرستان سیرجان در مقایسه با متوسط استانی از وضعیت خوبی برخوردار بوده بهطوریکه نرخ رشد اقتصادی شهرستان سیرجان ۴ درصد است که این نرخ رشد شهرستان سیرجان حدود دو برابر این رقم در سطح استان است. به گزارش ایسنا، دکتر جعفر […]
- ۰۲ آبان ۱۳۹۸
- کد خبر 12
- بدون دیدگاه
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان بیان کرد: نرخ رشد اقتصادی شهرستان سیرجان در مقایسه با متوسط استانی از وضعیت خوبی برخوردار بوده بهطوریکه نرخ رشد اقتصادی شهرستان سیرجان ۴ درصد است که این نرخ رشد شهرستان سیرجان حدود دو برابر این رقم در سطح استان است.
به گزارش ایسنا، دکتر جعفر رودری یکم آبانماه در جلسه شورای اداری شهرستان سیرجان گفت: با توجه به مشکلاتی که در خصوص فروش نفت در کشور داشته ایم، در تخصیص اعتبارات مربوط به این موضوع نیز با مشکلاتی روبرو شده ایم.
وی ادامه داد: اعتبارات مربوط به اسناد خزانه را نیز باید جذب کنیم که متاسفانه حتی یک ریال جذب از این محل استان ندارد لذا مسئولین شهرستان پیگیر این موضوع باشند.
رییس مدیریت و برنامهریزی استان کرمان با بیان این مطلب که عملکرد قابل قبولی از دولت در بحث تخصیص اعتبار در سال های جاری صورت گرفته است، اظهار کرد: درباره اعتبارات بند «و» در زمینه تهاتر بدهی پیمانکاران و اشخاص حقیقی و حقوقی مرتبط با کارهای عمرانی نیز اگر مدیران شهرستانها مواردی در این خصوص دارند به سازمان مدییت و برنامهریزی استان معرفی کنند تا تهاتر بدهی آنها داشته باشیم.
وی از واگذاری برخی پروژههای دولتی به بخش خصوصی سخن به میان آورد و عنوان کرد: ۶ پروژه در سطح شهرستان سیرجان برای واگذاری به بخش خصوصی در دست اقدام است.
رودری با اشاره به اینکه برای جلب مشارکت غیردولتی با بخش دولتی حمایت لازم را انجام میدهیم خاطرنشان کرد: لایحه بودجه سال ۹۹ توسط سازمان برنامه و بودجه و دولت در حال تدوین است و اکنون زمان پیگیری اصلاح اعتبار پروژههای استان در سال آینده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان کرمان پروژههای نیمه تمام را جزء ضوابط بودجه دانست و در ادامه بیان کرد: نرخ رشد اقتصادی شهرستان سیرجان در مقایسه با متوسط استانی از وضعیت خوبی برخوردار است بهطوریکه نرخ رشد اقتصادی شهرستان سیرجان ۴ درصد است که این نرخ رشد شهرستان سیرجان حدود دو برابر این رقم در سطح استان است.
رودری از روند اشتغالزایی شهرستان سیرجان در سالهای اخیر سخن به میان آورد و عنوان کرد: شهرستان سیرجان به جزء امسال، در سال های گذشته عملکرد خوبی در حوزه اشتغالزایی داشته به طوری که سالانه ۲۸۰ نفر از بیکاران این شهرستان کاهش یافتهاند و اگر پروژههای تعریفی در شهرستان اجرا شود، مشکل اشتغال سیرجان رفع خواهد شد.
وی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری بر رونق تولید در سال جاری گفت: باید در ابتدا بنگاههای اقتصادی دچار مشکل را عارضهیابی کنیم تا از چرخه تولید خارج نشوند ضمن آنکه بنگاههای راکد را نیز باید برنامه مناسب فعال کنیم.
رییس سازمان مدیریت و برنامهر یزی استان کرمان با بیان این مطلب که شهرستان سیرجان ۳ معین اقتصادی دارد، اظهار کرد: ۷۳ پروژه با سرمایهگذاری ۶۰ میلیارد تومان برای این سه معین تعریف کردیم ضمن آنکه این پروژهها علاوه بر کارهای همیشگی این سه معین اقتصادی خواهد بود.
وی با تبیین پروژههای تعریف شده در شهرستان سیرجان تاکید کرد: نیروی انسانی متخصص خوبی در سطح شهرستان سیرجان داریم که باید از این ظرفیت، در کنار سایر پتانسیل های شهرستان سیرجان نهایت استفاده را بکنیم.
رودری به موضوع تاکید استان بر حل مشکل سرمایه گذاران و برگزاری جلسات رفع موانع تولید و پنجره واحد سرمایه گذاری در این راستا اشاره و خاطرنشان کرد: پنجره واحد سرمایهگذاری استان کرمان با حضور استاندار به صورت هفتگی برگزار میشود و استاندار کرمان در این جلسات دستور دادهاند که دستگاههای مربوطه ظرف نهایت دو هفته جواب استعلامات برای صدور مجوزها را بدهند.