نخستین دوره مسابقات آشپزی صحرایی نیروی دریایی در سیرجان برگزار شد
نخستین دوره مسابقات آشپزی صحرایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با نام جام شهدای هفتم آذرماه روز نیروی دریایی امروز چهارشنبه در پایگاه پشتیبانی دریایی سیرجان برگزار شد. به گزارش آوای سیرجان به نقل از ایرنا، فرمانده پایگاه پشتیبانی تیروی دریایی سیرجان در حاشیه این مسابقه در جمع خبرنگاران گفت: در این مسابقات ۱۲ تیم […]
- ۰۸ آذر ۱۴۰۲
- کد خبر 987
- بدون دیدگاه
نخستین دوره مسابقات آشپزی صحرایی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران با نام جام شهدای هفتم آذرماه روز نیروی دریایی امروز چهارشنبه در پایگاه پشتیبانی دریایی سیرجان برگزار شد.
به گزارش آوای سیرجان به نقل از ایرنا، فرمانده پایگاه پشتیبانی تیروی دریایی سیرجان در حاشیه این مسابقه در جمع خبرنگاران گفت: در این مسابقات ۱۲ تیم آشپزی از مراکز و پایگاههای دریایی کشور شرکت کردند.
ناخدا مصطفی گرامی با بیان اینکه این مسابقات با هدف رقابت در کیفیت غذای طبخ شده در مناطق و مراکز نیروی دریایی ارتش برگزار شد، گفت: کیفیت برای ما خیلی مهم است چرا که حافظان مرزهای آبی در خیلی از فصول و ایام سال در پهنه دریاها مشغول انجام وظیفه و ماموریتهای محوله هستند که مثل ناوگروه ۳۶۰ هشت ماه روی آب دریاها بودند و این کیفیت غذا برای آشپزهای هر مرکز دریایی موثر است.
فرمانده پایگاه پشتیبانی ییروی دریایی سیرجان تصریح کرد: این مسابقات توانست یک رقابت سالم را ایجاد کند تا در سالهای آتی هم برگزار کننده و میزبان این مسابقات باشیم.
وی بیان کرد: در این دوره رقابت آشپزی که با طبخ غذای چلو مرغ و ماکارونی انجام شد، منطقه یکم دریایی امامت بندرعباس مقام اول را کسب کرد و پایگاه پشتیبانی دریایی سیرجان و دانشگاه دریایی امامخمینی نوشهر هم به ترتیب دوم و سوم شدند.
ناخدا گرامی بیان کرد: کیفیت غذا، ایمنی در آشپزی، بهداشت، خلاقیت و نو آوری، میزان مصرف آب، دقت در برداشت مواد اولیه و آسیب نزدن به تجهیزات و ابزار آشپزی ازجمله آیتمها و موارد برای کسب امتیاز در این مسابقه جذاب و جالب بودند.
سیرجان در فاصله ۱۷۵ کیلومتری غرب مرکز استان کرمان قرار دارد.