معاون بازرگانی شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان: ارتقاء سبد صادراتی در دستور کار است
به گزارش آوای سیرجان به نقل از تیتر20، تعیین قیمت دستوری، اجرای نظام سهمیه بندی و تعیین عوارض بر روی صادرات و همچنین بخش نامه های متعدد در زمینه میزان صادرات و نحوه فروش مبالغ ارزی بخشی از چالش هایی است که حامد حسینی، معاون بازرگانی شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان درباره آنها سخن به […]
- ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۲
- کد خبر 633
- بدون دیدگاه
به گزارش آوای سیرجان به نقل از تیتر20، تعیین قیمت دستوری، اجرای نظام سهمیه بندی و تعیین عوارض بر روی صادرات و همچنین بخش نامه های متعدد در زمینه میزان صادرات و نحوه فروش مبالغ ارزی بخشی از چالش هایی است که حامد حسینی، معاون بازرگانی شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان درباره آنها سخن به میان آورد.
پیرامون این موضوع و برنامه های صادراتی شرکت مصاحبه ای با وی انجام شده که در ادامه می خوانید:
برنامه های صادراتی شرکت جهان فولاد سیرجان در سال جاری چیست؟
شرکت مجتمع جهان فولاد سیرجان در نظر دارد 33 درصد از محصولات کارخانه ی ذوب و ریخته گری معادل ٣٣٠ هزار تن شمش SP3 و SP5 و همچنین 15 درصد از محصولات کارخانه ی نورد معادل ٥٤ هزار تن میلگرد ساده و آجدار از سایز ٨ تا ٣٢ را در سبد کالاهای صادراتی خود قرار دهد.
چالش های صادراتی پیش روی شما در سال جاری چیست؟
یکی از مهمترین چالش هایی که در زنجیره ی صادرات فولاد به چشم می خورد، قیمت گذاری محصولات دراین زنجیره می باشد. تعیین قیمت دستوری و همچنین اجرای نظام سهمیه بندی و تعیین عوارض بر روی صادرات سبب ایجاد اختلال در این بخش شده است.
تحریم های یک جانبه و ظالمانه آمریکا علیه ایران از یک طرف سبب تحمیل هزینه های مضاعف در مرحله ی دریافت ارز حاصل از فروش به دلیل عدم همکاری اغلب بانک های بین المللی با ایران در زمینه ی معاملات و از طرفی موجب تحمیل هزینه های مازاد در جریان حمل کالاهای صادراتی می شود. بنابراین گران تر شدن قیمت محصول نهایی،از رقابت پذیری این محصول در بازار های هدف کم خواهد نمود.
و در نهایت وجود بخش نامه های متعدد در زمینه میزان صادرات و همچنین نحوه فروش مبالغ ارزی حاصل از صادرات، برنامه ریزی برای صادرات را سخت و گاها غیر ممکن نموده است.
آیا شرکت توانست در سال گذشته به اهداف صادراتی خود دست یابد؟
علیرغم کلیه ی مسائل و مشکلات موجود در زمینه ی صادرات، این شرکت در حد قابل قبولی به اهداف خوددست یافته و از میزان ٨٥٠ هزار تن شمش تولید شده در سال گذشته، مجموعا 20 درصد از این محصول به صورت مزایده ی صادراتی و همچنین در تالار صادراتی بورس کالا به فروش رفته است.
محصولات شرکت به کدام کشورها و به چه میزان صادر می شود؟
این شرکت تا کنون بر روی بازار صادراتی شمش و میلگرد متمرکز بوده و صادرات، اغلب به کشورهای چین،هند، عمان، عراق، ترکیه، افغانستان و پاکستان صورت گرفته و از زمان بهره برداری کارخانه های مربوطه تاکنون در حدود 25 درصد از حجم محصول تولیدی، به صادرات اختصاص یافته است.
در اخذ استانداردهای بین المللی چه دستاوردهایی داشته اید؟
در کارخانه فولاد سازی و نورد این مجتمع با توجه به بهره گیری از تکنولوژی و تجهیزات اروپایی نامدار دنیا،شمش (با رعایت استاندارد ISO 10025 و 17100 DIN (و میلگرد (با دارا بودن گواهینامه CE (با استانداردهای سخت گیرانه تر از استاندارد ملی ایران و در رده ی استانداردهای اروپایی تولید می گردد.