فزایش ۴۰ درصدی تولید گوشت ماهی در سیرجان
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: در طی پارسال و دو ماهه امسال در این شهرستان ۱۷۶هزار قطعه ماهی سردابی رها سازی شده است.محمودآبادی گفت: ۲ میلیون و پانصدهزار قطعه ماهی زینتی تکثیر و ۱۳۲ هزار کیلوگرم گوشت ماهی سردآبی و ۱۲۹ هزار کیلوگرم ماهی گرمابی صید شده است. به گفته او طی دوماهه ابتدایی […]
- ۰۴ خرداد ۱۴۰۱
- کد خبر 383
- بدون دیدگاه
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان سیرجان گفت: در طی پارسال و دو ماهه امسال در این شهرستان ۱۷۶هزار قطعه ماهی سردابی رها سازی شده است.
محمودآبادی گفت: ۲ میلیون و پانصدهزار قطعه ماهی زینتی تکثیر و ۱۳۲ هزار کیلوگرم گوشت ماهی سردآبی و ۱۲۹ هزار کیلوگرم ماهی گرمابی صید شده است.
به گفته او طی دوماهه ابتدایی نخست امسال ۹۷ هزار قطعه از نوع گرمابی وسردآبی رها سازی شده است. او میگوید:به علت استقبال از خرید ماهی کپور در این شهرستان پیش بینی میشود تولیدی امسال حدود ۴۰ درصد بیشتر از سالهای گذشته باشد.
محمودآبادی گفت: در پایان فروردین ۱۴۰۱ برای عدم رها سازی ماهی قرمز در رودخانههای شهرستان شیلات به کمک عدهای از فعالان محیط زیست اقدام به جمع آوری ماهیان قرمز شد و ماهیهای جمع آوری شده در محل مناسبی برای استفاده در سال آتی رها سازی شد.
محمود آبادی میگوید: در حال حاضر در این شهرستان علاوه بر تولید گوشت ماهیان سردآبی و گرمابی یک واحد تولید ماهیان خاویار و ۵ واحد تولید ماهیان زینتی وجود دارد.