جزئیاتی از کارکرد مرکز آموزشهای تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان
مرکز آموزشهای تخصصی کوتاهمدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان از بدو راهاندازی تاکنون هزار و ۱۰۰ دوره تخصصی برگزار کرده که ۴۰۰ دوره آن در زمان شیوع کرونا و سال ۱۴۰۰ بوده است. به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سیرجان، علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به همراه رئیس […]
- ۲۲ بهمن ۱۴۰۰
- کد خبر 136
- بدون دیدگاه
مرکز آموزشهای تخصصی کوتاهمدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان از بدو راهاندازی تاکنون هزار و ۱۰۰ دوره تخصصی برگزار کرده که ۴۰۰ دوره آن در زمان شیوع کرونا و سال ۱۴۰۰ بوده است.
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری آنا از سیرجان، علیرضا منظری توکلی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان به همراه رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان به مناسبت ایام الله دهه فجر و به دلیل نامگذاری بیستم بهمن ۱۴۰۰ به نام اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و کارآفرینی انقلاب اسلامی از مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان بازدید کردند.
منظری توکلی در حاشیه این برنامه اظهار کرد: مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در فضایی مناسب و با مدیریت جهادی و اقدامات بسیار مهم در حال فعالیت است و فقط در سال تحصیلی جاری سال ۱۴۰۰ بهرغم وجود کرونا ۴۰۰ کارگاه آموزش تخصصی در زمینههای مختلف صنعت، معدن، هنر و فرهنگ برگزار کرده و با توجه به اینکه تعداد نیروهای کارگاه را به یک سوم تقلیل داده اما میزان درآمد این کارگاه تا به امروز یک میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان بوده است.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان کرمان با تأکید بر مسئله اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و کارآفرینی گفت: مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در زمینه آموزش، کارآموزی، مهارتآفرینی و بالابردن بهرهوری خیلی موفق عمل کرده که جای قدردانی و تشکر دارد.
وی افزود: وقتی که یک فرد در زمینه تولید ملی متخصص و بهروز بشود در واقع در راستای اقتصاد مقاومتی کار شده است. مطمئنا آموزشها و مهارتهای فناورانهای که به آنان ارائه میشود، میتواند به کارآفرینی منجر شود و افراد آمادگی لازم را برای ورود به بازار کار داشته باشند. امیدوارم که این فعالیتها همچنان استمرار داشته باشد و مرکز بتواند با حداکثر ظرفیت کار کرده و به اقتصاد مقاومتی، تولید ملی و کارآفرینی کمک کند.
علی یعقوبیپور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان نیز بیان کرد: دانشجویان باید بتوانند از تواناییها و مهارتهای خود در زمینه خلاقیت و کارآفرینی برای طراحی کسب و کار جدید استفاده کنند. این از اهمیت زیادی برخوردار است که دانشجویان، توانایی ایجاد کسب و کارهای جدید و نوآوری را داشته باشند و به نوعی کارآفرین باشند تا گرفتار مشکل بیکاری بعد از فارغالتحصیلی نشوند؛ اگرچه تمایل به کارآفرین شدن و موفقیت در آن به عوامل درونی و ویژگیهای روانشناختی یک فرد بستگی دارد؛ اما مراحل کارآفرینی و اجرای موفق یک ایده، ارتباط تنگاتنگی با عوامل و شرایط بیرونی و اجتماعی دارد.
وی گفت: مرکز آموزشهای تخصصی کوتاه مدت دانشگاه آزاد اسلامی سیرجان از سال ۹۷ فعالیت خود را آغاز کرده و با صنعت همکاریهای خوبی داشتهایم و تا به امروز حدود هزار و ۱۰۰ دوره در حوزه تخصصی مانند معدن، برق، مکانیک، دورههای پودمانی و ضمن خدمت برای کارکنان برگزار کرده است. در راستای توانمندی دانشجویان نیز دورههای آزاد برای آنان برگزار میکند و سال ۱۴۰۰ تا به امروز ۴۰۰ دوره با توجه به شرایط کرونا برگزار شده است.