از تغییر نام تا توسعه هرچه بیشتر در شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین

از تغییر نام تا توسعه هرچه بیشتر در شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین

شرکت گهرزمین با رای مثبت سهامداران خود به شرکت معدنی و صنعتی تغییر نام داد تا با تکمیل زنجیره ارزش به توسعه سبد محصولات و نقش آفرینی بیشتر در صنعت فولاد برود. این تغییر نام اثراتی برای این مجموعه به همراه دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها پرداخته ایم. به گزارش آوای سیرجان به […]

شرکت گهرزمین با رای مثبت سهامداران خود به شرکت معدنی و صنعتی تغییر نام داد تا با تکمیل زنجیره ارزش به توسعه سبد محصولات و نقش آفرینی بیشتر در صنعت فولاد برود. این تغییر نام اثراتی برای این مجموعه به همراه دارد که در ادامه به بررسی آن‌ها پرداخته ایم.

به گزارش آوای سیرجان به نقل از تیتر20،  شرکت گهرزمین که پیش از این تنها در زمینه استخراج سنگ‌آهن فعالیت داشت، با را‌ه‌اندازی خطوط تولید کنسانتره و گندله به چرخه صنعت نیز وارد شده است؛ بر همین اساس در مجمع این شرکت تغییر نام شرکت به شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین به تصویب رسید. 

پس از این تغییر نام، افزایش سرمایه گهرزمین از ۲۵۰۰۰ میلیارد ریال به ۷۵۰۰۰ میلیارد ریال مورد تصویب حاضران قرار گرفت و فصل جدیدی پیش روی این مجموعه قرار گرفت. 

درواقع مجموعه معدنی و صنعتی گهر زمین به دنبال توسعه هرچه بیشتر زنجیره ارزش فولاد است که می تواند بر درآمدها و سوددهی آن اثر گذار باشد. اما هدف از انجام این افزایش سرمایه اجرای پروژه های مختلفی است که تکمیل کننده زنجیره ارز ش است. 

 هدف شرکت از افزایش سرمایه دستیابی به اهداف بلند مدتی همچون تأمين بخشی از منابع موردنیاز جهت تکمیل طرح‌ های توسعه در دست اجرا از جمله، «طرح افزایش ظرفیت زیرسقف خطوط ۱، ۲ و ۳ کنسانتره‌ سازی از ۶ به ۸ میلیون تن در سال»، «طرح افزایش ظرفیت کارخانه گندله ‌سازی از ۵ به ۷ میلیون تن در سال»، «طرح احداث واحد احیاء آهن ‌اسفنجی به ظرفیت ۱.۷ میلیون تن در سال» و «طرح احداث واحد فولادسازی و ریخته‌گری اسلب به ظرفیت ۱،۵ میلیون تن در سال» از جمله طرح‌ های در دست اجرای «کگهر» است.

پس اصلی ترین تاثیر این تغییر را باید در توسعه فعالیت های تولیدی این مجموعه مشاهده کرد که بی شک در سال های پیش رو منجر به توسعه سبد محصولات آن خواهد شد. 

اما اثرگذاری دیگر را باید در استقبال از نماد این مجموعه مشاهده کرد. بی شک ورود به تولید محصولاتی با ارزش افزوده بیشتر منجر به افزایش فروش داخلی و صادراتی شرکت معدنی و صنعتی گهرزمین می شود.

 این اتفاق علاوه بر افزایش درآمدها، سوددهی سهامداران را افزایش می دهد و همین امر می تواند منجر به استقبال بیشتر از این نماد شود. درواقع این تغییر نام می تواند شروع برای توسعه سرمایه گذاری های این شرکت در بخش های مختلف و افزایش درامدها باشد. 

موضوع دیگری که می تواند مهر تاییدی بر موفقیت این مجموعه در ادامه راه باشد، تامین پایدار مواد اولیه است که باعث می شود سهامداران نسبت به این افزایش سرمایه و سرمایه گذاری اطمینان خاطر داشته باشند. درواقع امروز گهرزمین با دستیابی به تامین پایدار مواد اولیه به سراغ تکمیل زنجیره و تغییر نام مجموعه خود رفته است. 

اما این توسعه و تغییر نام در بعدی دیگر منجر به افزایش اشتغالزایی و توسعه فرهنگی و اجتماعی در منطقه می شود و می تواند حضور شرکت معدنی و صنعتی گهر زمین در پروژه های مسئولیت های اجتماعی را افزایش دهد.

شرکت گهرزمین با بیش از ۶۴۰ میلیون تن ذخیره سنگ‌آهن از جمله بزرگترین معادن خاورمیانه محسوب می‌ شود که حالا با این تغییر نام و افزایش سرمایه می تواند به سمت حضوری پررنگ تر در بازارهای داخلی و صادراتی برود. این مجموعه با دستیابی به استاندارد های جهانی فرصت خوبی در افزایش فروش محصولات دارد و امروز با رویکردی بلند مدت تلاش می کند تا نقش آفرینی خود در زنجیره ارزش فولاد کشور را افزایش دهد.